Ονομάζομαι Χρύσα Σανδρή γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη. Από το καλοκαίρι του 2016 μένω μόνιμα στη Ζαχάρω μαζί με τον άντρα μου, ο οποίος κατάγεται από εδώ και με τα τρία μας παιδιά.

Όπως καταλαβαίνετε η αγάπη μου για τα παιδιά είναι μεγάλη, γι’ αυτό επέλεξα να σπουδάσω στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς θα μου δινόταν η ευκαιρία όχι μόνο να ασχοληθώ με έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα κλάδο αλλά και να έχω τη δυνατότητα μετά το πέρας των σπουδών μου να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου στα παιδιά ως φιλόλογος.

Από το 2010, ούσα ακόμα φοιτήτρια, άρχισα να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα φιλολογικά και σε μαθητές όλων των βαθμίδων. Αν με γνωρίσετε θα διαπιστώσετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που διαθέτει υπομονή, επιμονή και του αρέσει να εξελίσσεται, γι’ αυτό προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα μέσω σεμιναρίων, κυρίως πάνω στην ειδική αγωγή, όπως η παρακολούθηση του 9μηνου σεμιναρίου Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου για να μπορώ να προσφέρω σε όλα τα παιδιά.

Να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ ” Ο κόσμος της γνώσης” να φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές γεμάτα νέες γνώσεις, όμορφες εμπειρίες και ανυπομονησία για τη νέα χρονιά.