Δημιουργική απασχόληση

Στο κόσμο της γνώσης μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά εκτός του προγράμματος ΕΣΠΑ. Το κόστος συμμετοχής για τετράωρη απασχόληση μπορείτε να το συζητήσετε μαζί μας.  

Αναγνωστήριο

Μία φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα «χτυπάει» μαζί με  το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στην πόλη μας.  Σε έναν φιλόξενο, χαρούμενο και φωτεινό χώρο στο κέντρο της Ζαχάρως.  Εδώ, οι μαθητές από Α” έως Στ” Δημοτικού σε ένα τετράωρο καθημερινό πρόγραμμα, μελετούν τα μαθήματα της επόμενης μέρας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών με σύστημα, μεθοδικότητα και οργάνωση του χρόνου τους. Στη συνέχεια, μπορούν να χαλαρώσουν και να γεμίσουν δημιουργικά την μέρα τους συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που προσφέρει το κέντρο μας.

Κύριο μέλημα του Αναγνωστηρίου, είναι να δώσει στους γονείς, τη δυνατότητα να έχουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Στόχοι είναι :

  • Η απαλλαγή των γονιών από το άγχος της μελέτης των παιδιών τους
  • Η συνεργασία και η κοινωνικοποίηση των παιδιών
  • Οι μαθητές να ολοκληρώνουν μόνοι τους τα μαθήματά τους, πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών
  • Η καλλιέργεια του γραπτού και του προφορικού λόγου
  • Η καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης
  • Εκπαιδευτική Ρομποτική

Εκπαιδευτική ρομποτική!!!

Στο κόσμο της γνώσης πραγματοποιούνται μαθήματα ρομποτικής που απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με το ενδιαφέρον και ραγδαία αναπτυσσόμενο κομμάτι της ρομποτικής. H ρομποτική είναι μια δημιουργική ασχολία για τους μαθητές και μπορεί να εφαρμοστεί ως διαδραστική μέθοδος εκμάθησης της τεχνολογίας, των μαθηματικών, της φυσικής και του προγραμματισμού. Οι μαθητές, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι προηγούμενη επαφή με υπολογιστές, μπορούν να εξασκήσουν τη λογική σκέψη τους, τη δημιουργικότητά τους και την κρίση τους.

Μάθετε περισσότερα..