Ονομάζομαι Έρρικα Καλτσούνη και γεννήθηκα στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1995. Μεγάλωσα στην Κόνιτσα Ιωαννίνων και σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στα πλαίσια της φοίτησης μου στο τμήμα αυτό, ήρθα σε επαφή με το αντικείμενο που ήθελα πάντα να ασχοληθώ, τόσο μέσα από το θεωρητικό κομμάτι όσο και από την πρακτική μου άσκηση σε δημοτικά σχολεία των Ιωαννίνων. Μετά την αποφοίτηση μου, συνέχισα τις σπουδές μου πάνω στον τομέα της Ειδικής αγωγής που με ενδιέφερε πολύ. Παρακολούθησα και ολοκλήρωσα επιτυχώς το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική και Συμβουλευτική» που διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δία Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πρόγραμμα αυτό με βοήθησε να εξειδικεύσω τις γνώσεις μου και να εμβαθύνω σε μοντέλα και πρακτικές παρέμβασης που είναι αναγκαία στην εκπαιδευτική πράξη. Τη σχολική χρονιά που διανύσαμε εργαζόμουν ως Αναπληρώτρια Εκπαιδευτικός στη Δ/νση Π.Ε. Χανίων, ως Παράλληλη Στήριξη.

Στο ΚΔΑΠ μας τα παιδιά θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους.

Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων, ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Στόχος μας είναι τα παιδιά σας να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους καλλιεργώντας τα ταλέντα τους και τις ικανότητές τους.