Είμαι ο Παναγιώτης, είμαι 24 ετών, και μαζί θα ασχοληθούμε με το κομμάτι της περιβαλλοντικής αγωγής και των κατασκευών. Ας σας πω λίγα λόγια όμως για μένα. Είμαι από τη πόλη μας τη Ζαχάρω στην οποία και πέρασα όλα τα παιδικά και σχολικά μου χρόνια. Το 2016 έφυγα για την Καλαμάτα με σκοπό να σπουδάσω στο Γεωπονικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τα κατάφερα. Οι φιλοδοξίες του Αριστομένη και η αγάπη μου για τα παιδιά, σε συνδυασμό και με τις άρτιες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ, με έπεισαν να ενταχτώ στην ομάδα του «κόσμου της γνώσης» και να ασχοληθώ με έναν εντελώς καινούργιο κλάδο.

Η εμπειρία μου στην ενασχόληση με παιδία ξεκίνησε πριν 4 χρόνια μέσω της εργασίας μου ως στέλεχος σε παιδική κατασκήνωση. Οι γνώσεις μου πάνω στις θετικές επιστήμες, τα φυσικά φαινόμενα και τη φύση γενικότερα, μου επιτρέπουν να συναναστρέφομαι μαζί τους σε πολύμορφες δραστηριότητες παρέχοντας παράλληλα γνώσεις και φυσικά άφθονη διασκέδαση.

Μέσα από εντυπωσιακά πειράματα θα παρατηρήσουμε θεαματικά φυσικά φαινόμενα και θα βιώσουμε αξέχαστες στιγμές. Ιδιαίτερο βάρος θα δώσουμε στην περιβαλλοντική εκπαίδευση όπου τα παιδιά θα πάρουν βασικές γνώσεις προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ θα καλλιεργούν περιβαλλοντική συνείδηση μέσω ομαδικής δουλειάς και κριτικής σκέψης. Τέλος θα ασχοληθούμε και με την κηπουρική αλλά θα δούμε και πως μπορούμε να εισάγουμε σε αυτήν και την ρομποτική ώστε να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας και να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή μας.