Γεννήθηκα στην Καλαμάτα το 1983. Από μικρή αγαπούσα τη μουσική και θαύμαζα τους ωραία φτιαγμένους χώρους. Με γοήτευαν τα σκηνικά στο θέατρο που έμοιαζαν αληθινά. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική από 7 χρονών, μαθαίνοντας Φλάουτο με Ράμφος και Πιάνο, στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Παράλληλα ξεκίνησα και τα θεωρητικά της μουσικής. Αποφοίτησα από το Μουσικό σχολείο Καλαμάτας με στόχο να  συνεχίσω τις σπουδές στη μουσική. Ωστόσο μία αποτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις με οδήγησε να ασχοληθώ με την επόμενη αγάπη μου, τη δημιουργία χώρων, για το Θέατρο.

Σπούδασα στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Σκηνογραφία-Ενδυματολογία. Εργάστηκα για κάποια χρόνια στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση,  ως σκηνογράφος, ενδυματολόγος και στην κατασκευή σκηνικών.  Παράλληλα παρακολουθούσα σεμινάρια πάνω στο θεατρικό παιχνίδι, την μουσικοκινητική, τις θεραπείες μέσω των τεχνών (δραματοθεραπεία, εικαστική θεραπεία και παιγνιοθεραπεία) και το αρχαίο Δράμα. 

Το 2009 επέστρεψα στην Καλαμάτα όπου άρχισα να δουλεύω στο παιδικό τμήμα του Navarino Dunes της Costa Navarino ως παιδαγωγός και εμψυχώτρια, όπου έμεινα για 3 χρόνια. Παράλληλα μπήκα στην Θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, όπου έφτιαχνα τα σκηνικά, τα κοστούμια και τις κατασκευές για τις θεατρικές παραστάσεις. Εδώ και 5 χρόνια είμαι μέλος του ΔΣ του συλλόγου της Πειραματικής Σκηνής και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας. 

Το 2013 και το 2015 γέννησα τους δύο γιούς μου. Κάπου μέσα στην τρέλα της μητρότητας και του Θεάτρου αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με τη μουσική. Άρχισα να μαθαίνω κρουστά και παράλληλα να κάνω μαθήματα Ειδικού Αρμονίας. Πριν λίγους μήνες πήρα το πτυχίο Αρμονίας, συνεχίζω να παίζω κρουστά σε συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου και της Φιλαρμονικής στην Καλαμάτα και να κάνω μαθήματα θεωρίας της μουσικής σε παιδιά.

Αγαπώντας την μάθηση και την ενασχόληση με καινούργια πράγματα, αποφάσισα φέτος να ξεκινήσω μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Εικαστική Θεραπεία, με στόχο να δω, πώς η Τέχνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί θεραπευτικά σε μικρούς αλλά και μεγάλους. Ταυτόχρονα θα ταξιδεύω κάποιες Δευτέρες στην Ζαχάρω, για να κάνω θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές και παραμυθο-ιστορίες στα παιδιά του «Κόσμου της γνώσης».