Ονομάζομαι Γιάννης, είμαι Φυσικός και μαζί θα ανακαλύψουμε τον όμορφο κόσμο των θετικών επιστημών. Οι θετικές επιστήμες είναι ο κλάδος που περιγράφει τον κόσμο μας με επιχειρήματα διατυπώνοντας ακόμα τους νόμους που τον διέπουν. Ένας κλάδος που εκτός από το δημιουργικό παιχνίδι σε εφοδιάζει με όπλα τη λογική και τη σκέψη. Προφανώς τα πειράματα είναι αυτά που παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο καθώς, πάνω σε αυτά βασίστηκαν όλες οι επιστήμες για να δικαιολογήσουν τις θεωρίες τους.Λίγα λόγια μένα.

Γεννήθηκα στην Αμαλιάδα τον Απρίλη του 1997 και όλα μου τα σχολικά χρόνια τα πέρασα στην Πόλη μας. Από μικρός έδειξα ενδιαφέρον για τον κόσμο της φυσικής και των μαθηματικών μέχρι που το 2015 πέρασα στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Τέσσερα χρόνια αργότερα λαμβάνω το πτυχίο μου και το 2019 ξεκινάω το μεταπτυχιακό μου πάνω στην Οπτική και την φυσική των λέιζερ.

Το μεταπτυχιακό ήταν μια ευκαιρία να κατανοήσω πολλά πράγματα σε βάθος καθώς και να ασχοληθώ με έναν νέο κόσμο, αυτό του προγραμματισμού.Η πρόταση που έλαβα να ασχοληθώ στην ομάδα του Αριστομένη στο ΚΔΑΠ του «Κόσμου της Γνώσης», ήταν μια μεγάλη πρόκληση την οποία, θα ήθελα για κάποιο χρονικό διάστημα να την αποδεχτώ και μέσα από αυτή να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα.