Είμαι ο Γιώργος ζω και μεγάλωσα στην πόλη μας. Στον «Κόσμο της Γνώσης» ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες θα εγκαθιστώ, συντηρώ, επισκευάζω και διαχειρίζομαι τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών του «Κόσμου μας». Να είστε σίγουροι θα έχει πολύ καινοτομία και νέες τεχνολογίες. Γι αυτό θέλουμε δίκτυα των Η/Υ, ευκολάκι να οργανώνω και να εγκαθιστώ δίκτυα και συστήματα κάθε είδους.

Ότι αφορά κατσαβίδια, τρυπάνια και κάθε είδος εργαλείου που θα οδηγεί σε δημιουργία ρομποτικών συστημάτων θα περνούν από τα δικά μου χέρια καθώς θα είμαι ο κομπιουτεράκιας στον «Κόσμο της Γνώσης».

Και τώρα πάμε στα δύσκολα. Μου ζήτησε ο Αριστομένης να γράψω για εμένα, δύσκολο.

Ξεκίνησα  το σχολείο στην Ζαχάρω συνέχισα στον Πύργο και τελείωσα στην Ραφήνα για το πτυχίο πληροφορικής και δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Λένε ότι για να κάνεις αυτό το επάγγελμα πρέπει να έχεις ιδιαίτερη προσοχή και ακρίβεια χειρισμών, λόγω της συνεχούς επαφής με συσκευές και όργανα που τα διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης ιδιαίτερη επιδεξιότητα στο χειρισμό εργαλείων και υλικών, καθώς και ευελιξία στην αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων. Οργανωτικότητα,  συνεργατικότητα και πρακτικότητα, καλή τεχνική αντίληψη, ικανότητα αντίληψης του χώρου και επιδεξιότητα στα χέρια. Για να το λένε και να αγαπώ αυτό που κάνω μάλλον θα τα έχω, δεν μπορεί. Αυτά! Τα υπόλοιπα από κοντά στον «Κόσμο της Γνώσης».