Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην λεβεντογέννα Ήπειρο στην Κόνιτσα Ιωαννίνων μέχρι το τέλος των μαθητικών μου χρόνων. Στην συνέχεια  εκπαιδεύτηκα σε σχολές εναλλακτικού τουρισμού και αθλητικών δραστηριοτήτων στα Ιωάννινα.  H αγάπη για τον αθλητισμό και την γυμναστική με οδήγησαν  στη σχολή Φυσικοθεραπείας στο ΕΠΑΛ Ζωγράφου που τελείωσα την μαθητεία μου με άριστα.  Συγχρόνως παρακολουθούσα μαθήματα ψυχολογίας και προπονητικής στις διαλέξεις του ΕΚΠΑ.

Η εκπαίδευση μου ως Φυσιοθεραπεύτρια αφορά τεχνικές και φυσικές μεθόδους για την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των οργάνων και των μερών του ανθρώπινου σώματος και την ανακούφιση από τον πόνο.  Σκοπός μου είναι η κινητοποίηση και ανάπτυξη των μυϊκών δυνάμεών του παιδιού συνδυαστικά με την γυμναστική.

Είμαι ένα άτομο με υπομονή και επιμονή, σωματική αντοχή, επιδεξιότητα, οργανωτικές ικανότητες και επικοινωνίας.  Αγαπώ τα παιδιά και να δουλεύω μαζί τους. Μου αρέσει η ευγένεια και αυτοκυριαρχία, κατανόηση, ανεκτικότητα με  υψηλό αίσθημα ευθύνης, τάξη, ακρίβεια και μεθοδικότητα.

Από το 2015 συνεργάζομαι με τον σύζυγο μου Αριστομένη Νικολόπουλο στο γραφείο μας στην Καλαμάτα.

Παίζω τένις, αγαπώ το διάβασμα και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Email: info@kdapzacharo.gr,  andrianamyl4@gmail.com