Γεννήθηκα στην Αμαλιάδα και μεγαλωσα στην Ζαχάρω. 
Η αγάπη μου για τα παιδια, με οδήγησε στο τμήμα “Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης”, και στη συνέχεια στο τμήμα ” Ειδικής Αγωγής ” του Δ.Ι.Ε.Κ Αμαλιάδας. 
Εργάστηκα σε Παιδικούς Σταθμούς και  Παιδότοπους, ενώ από το 2018 εργάζομαι στην Παράλληλη Στήριξη και σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ηλείας. 
Παράλληλα, παρακολουθώ το επιμορφωτικό πρόγραμμα “Ειδική Αγωγή και Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον” του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το επόμενο βήμα μου είναι το τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. 
Είμαι ένα άτομο με υπομονή, επιμονή, υπευθυνότητα, ομαδικότητα και οργάνωση. Διαθέτω την ικανότητα να μετατρέπω την μάθηση σε ένα ευχάριστο παιχνίδι με ήρωες τα παιδιά. 
Στόχος μου, μεταξύ άλλων, είναι, τα παιδιά, να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στην λεπτή και την αδρή κινητικότητα, να καλλιεργήσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους και να ενισχύσουν την φαντασία τους, τις αισθήσεις τους και κατ’ επέκταση την αυτοπεποίθησή τους. 
Στο ΚΔΑΠ μας, τα παιδιά , συμμετέχοντας στα δημιουργικά μας εργαστήρια, θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους και θα ανακαλύψουν τον υπέροχο “Κόσμο της Γνώσης”